Corona Update 05/05/2020

Beste sportievelingen,

Wij hopen dat jullie het allemaal goed stellen in deze moeilijke tijden. Wij krijgen veel vragen van onze leden en clubs. Ze willen weten wanneer er weer gesport kan worden, al dan niet in clubverband, enz.

Dit is de informatie die we nu hebben: sinds gisteren zijn de maatregelen in strijd tegen het Corona virus wat versoepeld. We mogen weer beperkte verplaatsingen met de auto doen om te gaan sporten in een bos bijvoorbeeld. Dat is heel goed nieuws en we zijn er zeker van dat velen van jullie hier enorm naar uitgekeken hebben. Weer gaan canicrossen of biken/steppen met de honden, GENIETEN !!!

Vanuit de federatie vragen we jullie echter om toch voorzichtig te zijn, en vooral om de maatregelen te blijven respecteren. Je mag met 2 anderen (buiten het gezin) gaan sporten, maar dat moeten steeds dezelfde personen zijn, dus misschien eerst even nadenken met wie je weer wil afspreken J. Je mag niet met persoon A gaan fietsen, met persoon B gaan lopen en met persoon C gaan wandelen…

Trainingen in groep, georganiseerd door de club mogen nog steeds niet. Het is voorlopig nog onduidelijk wanneer dat wel weer zal mogen, misschien richting einde mei, maar dat is onzeker en afhankelijk van verschillende factoren.

Als federatie raden we jullie aan om steeds de maatregelen opgelegd door de overheid volledig te respecteren.

Heb je toch vragen wat kan en wat niet kan, neem dan eens een kijkje op de website: https://www.info-coronavirus.be/. Hier kan je de meest recente informatie terugvinden. Heb je dan nog vragen, dan kan je ook met hen contact opnemen zodat je zeker de juiste antwoorden ontvangt.

Hou nog even vol en we zien jullie graag binnenkort weer terug.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *