Corona Virus – Update 18/03/2020

Beste leden,

De maatregelen werden gisteren verscherpt en verlengd. Hierdoor zijn er jammer genoeg opnieuw wijzigingen in de onze kalender.

Wedstrijd Baraque Fraiture (04/04 + 05/04)
De wedstrijd moet spijtig genoeg geannuleerd worden.
De organisatie heeft ondertussen laten weten dat het voor hen niet mogelijk is om een andere datum dit seizoen te kiezen.
We rekenen erop dat jullie volgend jaar weer talrijk aanwezig zullen zijn op deze prachtige tweedaagse wedstrijd !

Wedstrijd Ham Sur Meuse (01/05)
De organisatie overweegt om de wedstrijd te verplaatsen naar het najaar. Ze bekijken de mogelijkheden wat er nog vrij is, wanneer er geen jacht is enz. Geen eenvoudige opdracht.
Zodra we hier meer nieuws over hebben, laten we het jullie weten.

ICF Spring Meeting (31/04 + 01/05)

De Spring meeting wordt uitgesteld. Er wordt gekeken voor een nieuwe datum in de loop van de maand juni/juli. Vooralsnog blijft het WK op de agenda staan.

Alle andere wedstrijden 2020

Vooralsnog blijven alle andere wedstrijden behouden op de kalender, op de opgegeven datum.

Selectiecriteria Belgisch Kampioenschap

Eerder deze week werd de vraag gesteld tot welke wedstrijd de selecties zullen lopen.

Dit zal zijn tot en met de laatste ‘gewone’ wedstrijd, zijnde Lilse Bergen. Dit is slechts 1 week voor het geplande BK. Zowel de organisatoren van het BK, het chronoteam en het bestuur van de BCF doen extra moeite om binnen een zeer korte tijdspanne alle administratie en voorbereidingen voor het BK te treffen, dit om een maximale flexibiliteit naar jullie leden te kunnen bieden.

We blijven de situatie op de voet volgen en indien nodig worden de selecties voor BK en WK nog verder aangepast. Dit is een nooit geziene situatie die niet te voorzien was, en waarop niemand van ons voorbereid was.

Gelukkig mag er (voorlopig) wel nog getraind worden met de honden. Geniet van deze momenten samen met je geliefde viervoeters en je partner/vriend/vriendin. Geniet van de kleine dingen in het leven. Hou het veilig en gezond. Ga geen onnodige risico’s nemen tijdens je training, het is echt niet het moment om met een gebroken arm of zo naar het ziekenhuis te moeten.

Tot binnenkort !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *